Weerbericht voor vrijdag 12 maart: Buien, af en toe zon

Vandaag wordt het opnieuw een onstuimige dag met af en toe zon en een paar buien. Het wordt maximaal 7 graden, daarbij staat er een (vrij) krachtige zuidwestenwind. Er kunnen in de middag opnieuw windstoten tot 80 km per uur voorkomen. Vanavond is het nog droog, maar vannacht volgen er weer enkele buien. Het koelt af tot een graad of 5. Het blijft stevig waaien.

Zaterdag wordt een wisselvallige dag met buien, soms wat zon. Het wordt een graad of 8, daarbij komt er opnieuw een krachtige zuidwestenwind te staan, daarbij kunnen er windstoten optreden tot 80/90 km per uur.

Zondag schijnt overdag de zon geregeld en wordt het een graad of 8, daarbij staat er een vrij krachtige zuidwestenwind.

Na het weekend houdt het wisselvallige weer aan met geregeld een paar buien en maximaal 7/8 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].