Weerbericht voor zaterdag 13 maart: Wisselvallig!

Vandaag is het wisselvallig met geregeld buien, maar soms ook wat zon. Het wordt maximaal een graad of 8, daarbij staat er een krachtige west tot zuidwestenwind en opnieuw zijn er windstoten mogelijk tot 80 km per uur! Vanavond en vannacht opklaringen, maar ook bewolking. Het koelt af tot een graad of 4, daarbij neemt de wind westenwind af tot matig, kracht 4.

Zondag is er een afwisseling van zon en wolken. Het blijft tot de avond droog, daarbij stijgt het kwik naar een graad of 8, daarbij staat er een matige tot soms vrij krachtige westenwind. In de avond en nacht naar maandag bewolkt en regen. Het koelt af tot een graad of 5, daarbij staat er een zwakke noordwestenwind.


Advertentie:

Maandag tot en met woensdag is het licht wisselvallig met soms een bui en temperaturen die tussen de 7 en 9 graden liggen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.