Weerbericht voor zondag 14 maart: Een enkele bui, maar ook zon.

Vandaag schijnt de zon af en toe, maar er is ook nog kans op een bui of een paar buien. Het wordt maximaal een graad of 8, daarbij staat er een matige west tot noordwestenwind. Vanavond en vannacht komen er enkele buien voor en het koelt af tot een graad of 4, daarbij staat er een zwakke tot matige noordwestenwind.

Maandag lijkt het meest droog te blijven. De zon schijnt geregeld en het wordt dan een graad of 9, daarbij neemt de noordwestenwind toe naar matig tot vrij krachtig. 


Advertentie:

Dinsdag tot en met donderdag blijft het wisselvallig, waarbij het komt tot regen of enkele buien. Het wordt maximaal 8 graden.

Vanaf vrijdag draait de wind naar het noordoosten en komt koudere lucht onze kant op. Dit gaat vrijdag mogelijk gepaard met enkele (sneeuw)buien. In de nacht en ochtend vriest het dan licht. Overdag 6/7 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *