beroving-parkeergarage-leidsche-rijn_foto_politie

Kijk vanavond Opsporing verzocht en help mee deze mannen te vinden

Op vrijdagavond 4 december 2020 rond 19.50 uur parkeren een 36-jarige man uit Diemen en een 39-jarige vriend uit Loosdrecht de auto. Als ze vlakbij de uitgang zijn zien ze vier jongemannen op zich afkomen. Eén van dreigt met een mes en eist geld van de slachtoffers. De andere straatrovers vallen de 39-jarige Loosdrechter aan. Daarbij krijgt hij een harde trap tegen zijn knie.

Meer hierover vanavond op NPO om 22.05 uur in het TV programma Opsporing verzocht. Kijk ook en help deze drie daders te vinden.

Signalementen

Verdachte 1
Licht getinte jongeman van 18-20 jaar. Hij heeft een normaal tot licht gezet postuur. Hij draagt een zwarte baseball-cap met voorop lichte opdruk, een zwarte jas, een lichtgrijze broek en donkere schoenen met oranje accenten en witte een zoolrand.

Verdachte 2:
Licht getinte jongeman van 18-20 jaar. Hij heeft een normaal postuur en donker haar met inhammen Hij draagt een donkere jas, een vaalgrijze spijkerbroek en zwarte schoenen met witte zoolrand.

Verdachte 3:
Licht getinte jongeman van 18-20 jaar. Hij heeft een normaal postuur en een donkere baard en snor. Hij draagt een zwarte baseball-cap zonder opdruk, een zwarte jas met een Nikelogo links op de borst, een donkere broek en zwarte schoenen.

Verdachte 4:
Licht getinte jongeman van 18-20 jaar en hij draagt donkere kleding.

Lees ook:
Beroving in parkeergarage Leidsche Rijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.