Politie uniformen

Laffe stepjes dieven actief. Wie weet meer?

Een achtjarige jongen heeft vorige week onder dwang zijn stepje moeten afstaan aan twee wat oudere knapen waarvan er één een opvallende gifgroene mountainbike bij zich had.

Het zou niet de eerste keer zijn dat, mogelijk deze twee, tieners zich op het dievenpad begeven. Er zijn eerder al meldingen gedaan waarbij slachtoffertjes onder dwang hun stepje hebben afgestaan. “Hoe stoer ben je dan”? Is de vraag die zich opdringt bij de agenten die er melding van maakten in een Twitterbericht en dat zonder meer onderschreven zal worden door velen.

De “stoere kerels” opereren tot nu in de Langerak buurt. Hun laatste daad werd verricht aan de Koldijksterraklaan, nu bijna een week geleden.

Iedereen die enige informatie kan verschaffen over deze laffe daders, de groene mountainbike is opvallend en een stepje dat misschien te koop aangeboden wordt door deze jongens kan als verdacht worden aangemerkt, wordt verzocht de politie hiervan op de hoogte te brengen. Dat kan door te bellen met de politie op telefoonnummer 09008844.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven