Weerbericht voor woensdag 17 maart: Wolkenvelden en af en toe zon

Vandaag is er een afwisseling van wolkenvelden en af en toe zon. Er kan ook nog een enkele bui voorkomen. Het wordt maximaal een graad of 8, daarbij staat er een matige noordenwind. Vanavond en vannacht opklaringen en wolken. Het koelt bij een zwakke noordwestenwind af tot een graad of 3.

Donderdag een bewolkte dag en er volgt in de loop van de ochtend regen. Het wordt niet warmer dan een graad of 7, daarbij staat er een matige noordwestenwind. Vanavond en vannacht opklaringen en in de loop van de nacht kan het licht gaan vriezen. Er staat een zwakke noordoostenwind. 

Vrijdag een koude start met temperaturen rond het vriespunt. Overdag is het zonnig, maar wel koud. Het wordt niet warmer dan een graad of 7, daarbij staat er een matige tot mogelijk vrij krachtige noordenwind. 

Zaterdag start de met 3 tot 4 graden vorst. Overdag schijnt de zon geregeld. Het wordt overdag een graad of 4, daarbij staat er een zwakke noordoostenwind.

Zondag is het grotendeels bewolkt en wordt het een graad of 8.

Na het weekend wordt het geleidelijk wat zachter en wordt het 10 tot 12 graden, daarbij is er een afwisseling van zon en wolken. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.