Vlaggen halfstok op stadhuis, stadskantoor en wijkservicecentrum Vleuten-De Meern.

Op donderdag 18 maart, precies 2 jaar na de tramaanslag op het 24 Oktoberplein, staat Utrecht stil bij de slachtoffers van de aanslag. In verband met de coronamaatregelen organiseert de gemeente dit jaar geen publieke samenkomst. Ieder kan de aanslag op zijn eigen manier herdenken. Op het 24 Oktoberplein is een herinneringsplek.

De gemeente verwacht dat er een grote groep mensen vandaag naar de herinneringsplek zal gaan en waarschuwt daarom om rekening te houden met de coronamaatregelen. De Domtoren slaat om 10.43 uur 4 keer (één voor elk slachtoffer) en de vlaggen gaan halfstok op het stadhuis, stadskantoor en wijkservicecentrum Vleuten-De Meern.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.