Weerbericht voor donderdag 18 maart: Af en toe wat zon en een enkele bui

Vandaag komen er wolkenvelden voor, maar zo nu en dan komt de zon er af en toe even bij. Verder komt er nog een enkele bui voor. Het wordt maximaal een graad of 8, daarbij staat er een zwakke noordenwind. Vanavond en vannacht opklaringen en temperaturen rond het vriespunt. Er staat een zwakke noordoostenwind.

Vrijdag komen er flinke zonnige perioden voor.Het blijft droog. De temperatuur stijgt naar een graad of 8, daarbij staat er een zwakke tot matige noordoostenwind. Vanavond en vannacht opklaringen  en het koelt af naar -3 graden, daarbij staat er een zwakke noordoostenwind.

Zaterdag en zondag komt er veel bewolking voor. Het wordt een graad of 8, daarbij staat er een matige westenwind.

Na het weekend ligt het kwik tussen de 8 en 10 graden, daarbij heeft de bewolking de overhand, maar soms ook af en toe wat zon.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.