Weerbericht voor het weekend 20 en 21 maart: Afwisselend zon en wolken

Dit weekend hebben we te maken met een noord tot noordwestelijke stroming. Zon en ( lage) wolkenvelden zullen elkaar afwisselen. Op zaterdagochtend vriest het nog licht en wordt het overdag een graad of 8. In de nacht naar zondag wordt het kouder als 5 graden.

In de nieuwe week verandert er weinig aan het weerbeeld. Zon en wolken wisselen elkaar af. Het blijft droog, daarbij ligt het kwik eerst rond een graad of 8, maar midden van de week ligt het rond de 12 graden.


Advertentie:

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.