Politiehelikopter

Helikopter ingezet bij zoekactie naar demente man

De politie heeft, in verband met een zoekactie naar een vermiste man, een politiehelikopter ingezet. De heli was voornamelijk te horen en te zien boven de Zandweg en de Europaweg in Vleuten-De Meern. Ook werd bij de zoekactie een burgernet actie opgezet. Dit gebeurde om 11.49 uur. Inmiddels is de actie stopgezet. Wel is men nog steeds dringend op zoek naar de man.

De man waar men op zoek naar is heeft dementie en is vanochtend rond 09.15 uur te voet vertrokken vanaf zijn woonadres. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.

Signalement

Het gaat om een man van 88 jaar van ongeveer 1,75 meter lang, blank en heeft een normaal postuur. Verder draagt hij een bruine jas met spijkerbroek en een geruite blouse met daaroverheen een blauw vest. Zijn naam is Theo.

Weet je waar hij is? Spreek hem aan en bel 112.

Updates

19.10 uur
De politie laat weten dat ruim 70 leden van het Veteranen Search Team vanavond meehelpen met zoeken in de omgeving van de Zandweg in De Meern. Voorlichting politie is al meerdere keren opgeroepen. Mogelijk heeft dat te maken met de vermissing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].