bellen_zakelijk_solliciteren_laptop_foto_magnet.me

Speel jouw eigen Monopoly op 30 maart in Utrecht tijdens de JobOn CareerGames

Van 1 maart t/m 11 april 2021 vinden de ‘JobOn CareerGames’ plaats. Doel is werkzoekenden in heel Nederland via interactieve spelvormen en netwerkbijeenkomsten te ondersteunen tijdens de zoektocht naar werk. Op 30 maart vindt in Utrecht het wandelevent ‘Speel jouw eigen monopoly’ plaats, georganiseerd door Aafke Bednorz, eventmanager bij JobOn in Utrecht. “Tijdens deze versie van Monopoly gaan deelnemers al wandelend in gesprek over loopbaanvragen. Natuurlijk met als doel zichzelf niet richting de gevangenis te laten leiden!”, aldus Bednorz.

Bednorz is Communicatieadviseur en op het moment zelf ook werkzoekend. Mede om actief te blijven, zich maatschappelijk in te zetten en zelf ook nieuwe skills op te doen, is zij vrijwillig actief als eventmanager bij JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden. Zij was meteen enthousiast over de CareerGames campagne en bedacht deze netwerkwandeling met creatieve insteek. Bednorz: “We zitten intussen allemaal al zolang thuis en spelletjes spelen is weer helemaal hip geworden sinds corona. Natuurlijk is het leuk hier creatief op in haken met onze events die inhoudelijk bijdragen aan het vinden van een passende baan.”

Saboteurs tackelen

“Omdat ik zelf de persoonlijke contacten mis en graag mijn netwerk in de regio uitbreid, organiseer ik deze netwerkwandeling als ‘CareerGame’”, vertelt Bednorz. Tijdens deze wandeling gaan werkzoekenden in tweetallen door Utrecht in gesprek over zichzelf. Bednorz: “Vragen als ‘Wie ben je? Wat wil je? Welke competenties heb je en hoe zou je die het beste in kunnen zetten in jouw zoektocht naar werk? En welke innerlijke saboteurs maken jou onzeker en hoe zou je deze kunnen tackelen?’ komen aan bod. Deze ‘CareerGame’ is daarom een ideale gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen, elkaar te inspireren en ondertussen te genieten van een mooi stukje Utrecht.”, vult Bednorz aan.

Vergroot je netwerk en zet loopbaanstappen

Er zijn nog plekken beschikbaar voor de netwerkwandeling ‘Speel je eigen Monopoly’ die plaatsvindt op 30 maart van 11.00 tot 12.30 uur. Het startpunt is bij het Wilheminapark 65 te Utrecht. Meedoen is gratis, aanmelden is een vereiste en kan via deze link.

Over de JobOn CareerGames

De zoektocht naar passend werk is een zoektocht vol obstakels, dilemma’s, keuzes, diepte- en hoogtepunten. De zoektocht is vergelijkbaar met het spelen van een spel, bijvoorbeeld als een puzzel met diverse puzzelstukken die samen moeten komen. De metafoor van ‘het spelen van een spel’ vormt de rode draad tijdens de JobOn CareerGames. JobOn is er voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan. Met ons aanbod stimuleren we het ontwikkelen van kennis, persoonlijke ontwikkeling, de eigen regie en het vergroten van het netwerk. Dit alles om die leuke en passende baan te vinden. www.jobon.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.