Auto knalt tegen lantaarnpaal op Stadsbaan in Leidsche Rijn_5_foto_112mediautrecht

Auto knalt tegen lantaarnpaal op Stadsbaan in Leidsche Rijn

Woensdagavond is een automobilist met zijn auto van de weg geraakt en tegen een lantaarnpaal geknald. Het ongeluk gebeurde op de Stadsbaan in Leidsche Rijn. Vanwege de ernst van de situatie werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. 

Omstanders, bergers en een hondengeleider van de politie die de auto zagen staan verleende direct eerste hulp. De bestuurder was korte tijd niet goed aanspreekbaar. Nadat hij aanspreekbaar was kon hij zelfstandig op de brancard van de ambulance stappen. Het opgeroepen Mobiel Medisch Team (MMT) die onderweg washoefde niet in actie te komen. 

Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De politie doet onderzoek of de bestuurder onder invloed was. Een berger gaat de auto afslepen. Een ander bedrijf komt de beschadigde lantaarnpaal herstellen.

Auto knalt tegen lantaarnpaal op Stadsbaan in Leidsche Rijn_5_foto_112mediautrecht
Foto:112mediautrecht
Auto knalt tegen lantaarnpaal op Stadsbaan in Leidsche Rijn_5_foto_112mediautrecht
Foto:112mediautrecht
Auto knalt tegen lantaarnpaal op Stadsbaan in Leidsche Rijn_5_foto_112mediautrecht
Foto:112mediautrecht
Auto knalt tegen lantaarnpaal op Stadsbaan in Leidsche Rijn_5_foto_112mediautrecht
Foto:112mediautrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].