politie_aanhouding_foto_politie_vdm

Drugshandel in Vlinderbuurt, Leidsche Rijn. Meerdere aanhoudingen verricht

Al langer hadden omwonende van de Wapendragervlinder het gevoel dat er drugs werd verhandeld, naar aanleiding van de omwonende en anonieme meldingen startte de politie een onderzoek en het gevoel van de omwonende bleek te kloppen: Er werd drugs verhandeld.

In de nacht van zondag 14 maart deed de politie een grote actie en twee drugsdealers werden op heterdaad aangehouden met een grote hoeveelheid drugs. Verder werden geld en auto’s in beslag genomen. De mannen kwamen zelf niet uit Leidsche Rijn, de één was een 38-jarige man uit Zoetermeer en de ander was een 41-jarige man uit Den Haag.


Advertentie:

Op woensdag 24 maart werd ook nog een andere man aangehouden, hij verliet de woning met een tas in zijn hand. Hij bleek een 39-jarige man uit Utrecht en in de tas bleek drugs te zitten. De politie deed vervolgens een inval in het huis en twee mensen werden aangehouden, een 30-jarige man uit Bodegraven en een 36-jarige man uit Vleuten. Ook hier werd drugs in beslag genomen en ruim 16.000 euro contant geld. Vervolgens werd de woning gesloten.  

Het verhaal eindigt nog niet

Na alle aanhoudingen en het afsluiten van de woning zou het verhaal afgelopen moeten zijn. Toch zagen getuigen later dat er mensen in de woning waren. De politie kwam en de 41-jarige man uit Den Haag bleek teruggekomen te zijn, ook werd een ander persoon aangehouden. De man uit Den haag had drugs bij zich en werd daarom weer aangehouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.