Weerbericht voor maandag 29 maart: Grotendeels zonnig en zeer zacht!

Vandaag is het grotendeels zonnig. Het wordt maximaal een graad of 17, daarbij staat er nog wel een matige zuidwestenwind. Vanavond en vannacht koelt het bij een afnemende wind af tot een graad of 4, mogelijk komt het een graadje grondvorst.

Dinsdag en woensdag zijn twee zonnige dagen. Het wordt op beide dagen 20/21 graden, daarbij staat er een zwakke zuidenwind.


Advertentie:

Vanaf donderdag wordt het geleidelijk kouder. De donderdag is nog enigzins onzeker wat betreft de temperatuur, maar vanaf vrijdag komt het kwik niet meer boven de 11 graden uit. Het blijft wel droog en daarbij is er afwisseling van bewolking en zon.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *