jongeren

Aanzienlijk aantal nieuwe en verbeterde jongerenplekken in de regio

Binnen afzienbare tijd is de regio Leidsche Rijn, Vleuten- De Meern een aanzienlijk aantal jongerenplekken rijker. De gemeente maakt haast met het aanleggen van deze plaatsen. “Dat kan een eenvoudig bankje of een andere (overdekte) ontmoetingsplek zijn of een sportplek. Dit zijn zowel nieuw te realiseren locaties, als te verbeteren bestaande locaties” laat de gemeente in een brief aan de raad weten. De gemeente wil met het inrichten van hieronder benoemde locaties het netwerk van jongerenplekken flink worden uitgebreid.

De locaties waarvoor al vergunningen zijn afgegeven:


Advertentie:

Leidsche Rijn:
Archeologiepark, Park Hoge Weide, Crouweldijk, Willem Alexanderpark, en Amaliapark. 

Vleuten-De Meern:
Aan de Hampoort, Wilhelminalaan, Passiebloemweg, nabij winkelcentrum Vleuterweide, het Máximapark en het Veldhuizerpark.

 “Voor de omgevingsvergunning van één locatie is formeel bezwaar ingediend en volgt er een hoorzitting” aldus de gemeente. Deze locatie is nog niet bekend gemaakt.

Wethouder Geldof, tot 2018 Utrechts wethouder met de zorg voor de openbare ruimte in zijn portefeuille heeft tijdens zijn Utrechtse tijd, hij is inmiddels in IJsselstein wethouder geworden, al een voorzetje gegeven voor het ontwikkelen van de jongerenplekken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.