Weerbericht voor vrijdag 2 april: Veel bewolking en droog

Vandaag start de dag mogelijk eerst nog met wat zon, maar vanuit het noorden volgt er meer bewolking. Het blijft droog. De temperatuur stijgt naar een graad of 8, daarbij neemt de noordenwind toe tot matig, kracht 4. Vanavond en vannacht overwegend bewolkt , soms een enkele opklaring. Het koelt af tot een graad of 6, daarbij staat er een matige noordenwind, kracht 3.

Komend weekend zal de bewolking overheersen en het kwik komt niet hoger dan een graad of 8, daarbij staat er op zaterdag een noordenwind. Op zondag draait de wind naar het westen.


Advertentie:

Na het weekend koelt de bovenlucht sterk af en ook overdag wordt het niet warmer dan 6 graden. Verder zal het weerbeeld wisselvallig verlopen, daarbij kunnen de buien geleidelijk gepaard gaan van hagel/natte sneeuw en mogelijk ook onweer. 

De koude periode zal de hele week aanhouden!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *