Weerbericht voor dinsdag 13 april: Zon, maar ook een paar winterse buitjes

Na een koude nacht en vroege ochtend met lichte vorst zal het kwik geleidelijk oplopen tot een graad of 8, daarbij is er een afwisseling van zon en stapelwolken. Er kunnen ook nog enkele (winterse) buitjes voorkomen, Er staat een zwakke tot later matige noordwestenwind. Vanavond en vannacht wordt het helder en koelt af naar waarden onder het vriespunt. Er staat maar weinig wind uit het noordwesten.

Woensdag kan er nog een enkel buitje voorkomen, verder zijn er perioden met zon. Het wordt 8 graden bij een matige noordenwind. In de nacht en vroege ochtend kan het opnieuw tot wat lichte vorst komen. 


Advertentie:

Donderdag start de dag nog met zonneschijn, maar gaandeweg de dag neemt de bewolking vanuit het noordoosten toe en mogelijk dat er wat motregen kan voorkomen. Er staat een zwakke tot matige noordoostenwind.

Vrijdag wordt het een graad of 11 met een afwisseling van zon en wolken.

Het weekend verloopt droog met op zaterdag een graad of 10 en zondag 13. Op beide dagen schijnt de zon geregeld, maar komt er wat bewolking voor.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.