kinderfeestje_foto_martijn_sierhuis

Kinderfeestje thuis: de leukste ideeën uit de buurt!

Veel indoor speelplekken zijn tijdelijk gesloten en daardoor is het behoorlijk lastig om een leuk kinderfeestje buiten de deur te organiseren. Dus moeten we creatiever worden in het organiseren van een kinderfeestje thuis. Op onze redactie krijgen wij regelmatig de vraag voor leuke tips hiervoor. Daarom hebben wij een aantal ideeën op een rij gezet. Is je kind bijna jarig en heb je nog geen idee hoe je zijn of haar verjaardag gaat vieren? Dit zijn een paar partijen uit de buurt die je verder kunnen helpen met een geslaagd kinderfeestje thuis!

Partyverhuur Steur

Partyverhuur Steur verhuurt echt alles voor een leuk feestje en dat tegen zeer schappelijke prijzen. Van discolampen tot spectaculaire springkussens. Naast alle praktische zaken vind je daar ook alles om het feestje mooi aan te kleden. Bijvoorbeeld met mooie sweettables in thema en ballonnen bouquetten die je helemaal op maat kan laten maken. Je kunt daarbij kiezen voor verschillende formaten, kleuren, cijfer-en letterballonnen met de leeftijd en naam van de jarige erin.
Wil je de kinderen een aantal uurtjes lekker bezig houden? Kijk dan vooral even naar de spellen die zij verhuren. Zo vind je het zenuwslopende spiraalspel, mikado, blikgooien, ringwerpen, sjoelbakken tot complete tafeltennis en tafelvoetbal attributen. Wil je dat de kids echt fanatiek meedoen? Koppel dan een competitie of een parcours eraan waarbij ze leuke prijsjes kunnen winnen. Wedden dat ze even zoet zijn? Kijk op www.partyverhuursteur.nl voor een compleet overzicht of bel de eigenaar Dennis op 06-29216509.

Sweet Vibes

Nu ken je vast een aantal adressen waar je heerlijk taart kunt bestellen, maar wil je de jarige verrassen met echt iets unieks? Dan moet je bij Sweet Vibes zijn! Sinds vorig jaar zijn ze gevestigd met hun bakkerij in Leidsche Rijn. Daar worden dagelijks de heerlijkste taarten vers gebakken. Ook hebben zij cupcakes, cakepops, macarons, chocolade truffels en complete sweetboxes in het assortiment. Vegan, gluten en lactose vrij behoort ook tot de mogelijkheden. Goed om te weten is dat zij helemaal geen gelatine gebruiken. Alle taarten kunnen vers aan huis bezorgd worden of je kunt ze ophalen op de door jouw aangegeven tijd bij de bakkerij aan de Proostwetering 16. Kijk op www.sweetvibes-bakery.nl voor een mooi overzicht van het assortiment.
Wil je echt de blits maken? Bestel dan de Crazy Candy Taart! Deze snoeptaart is gedecoreerd met donuts, lollies, cakepops en andere lekkere sweets. De kinderen kijken hun ogen uit als de taart op tafel wordt gezet.

Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan met deze ideeën. Wij doen ons best om steeds weer nieuwe tips te verzamelen en deze met jullie te delen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven