De Klimroos neemt afscheid van beste concierge van Nederland Taeke Konig

De Klimroos neemt afscheid van beste conciërge van Nederland

Taeke König begon op obs De Klimroos in Parkwijk aan een nieuw avontuur. Na een goede carrière in de ICT en als leerkracht in het onderwijs ging hij De Klimroos ondersteunen als conciërge. Na jarenlange inzet en een raar corona-jaar is het helaas tijd om met pensioen te gaan. Wij weten dat hij met pijn in zijn hart dan echt afscheid gaat nemen van het mooie onderwijs.  
 
Taeke heeft ontzettend veel voor De Klimroos betekend. Hij kan zeggen dat hij drie directeuren heeft overleefd en heeft bijgedragen aan een grote interne verbouwing. Tevens jaar in en jaar uit, samen met de leerkrachten, het gebouw weer klaar heeft gemaakt voor ons onderwijs. Wij als onderwijsteam hadden deze jaren niet zonder hem gekund. Zijn kennis betreft ICT en onderwijs is groot. Zijn handigheid, loyaliteit, eerlijkheid, doorzettingsvermogen, vriendelijkheid en aanpak mentaliteit hebben ervoor gezorgd dat iedereen op hem kon bouwen. HIj heeft dan ook een diploma voor alles wat je kunt bedenken. Wij zullen hem ontzettend missen! 
 
De laatste twee weken van zijn carrière zetten wij hem met alle leerlingen en zijn familie in het zonnetje. Met klap op de vuurpijl nemen wij vrijdag 23 april om 14:00 geheel corona-proof afscheid van hem op het schoolplein. 
 
Als team zijn wij bij elkaar gekomen en hebben unaniem beslist dat Taeke König de beste conciërge van heel Nederland is. Hij krijgt in ons hart een prachtig standbeeld. 
 
TAEKE BEDANKT!!! 


Advertentie:

2 reacties op “De Klimroos neemt afscheid van beste conciërge van Nederland”

 1. Patricia van Stralen

  Taeke, de beste,
  daar ben ik het helemaal mee eens. Wat een prachtige opsomming van een bijzondere man. De eigenschappen die genoemd worden in het bericht kan ik alleen maar beamen. Geniet van je pensioen, je hebt het verdiend!
  Een oud collega van Taeke uit Huizen.

 2. Peter Horeman

  Veel plezier met je pensioen
  Het is leuk zo een positieve reactie te krijgen van je collegae en de leerlingen.
  En alle lagen en functies in het onderwijs te hebben ervaren.
  Nu eerst wennen aan met pensioen zijn (en dat is nog een uitdaging.)
  Groeten Peter Horeman.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *