Stein van Spankeren van Vida Vitaal | Foto: Wim van IJzendoorn

Een paar maatjes minder de zomer in

Met een paar maatjes minder de zomer in, wie wil dat nou niet? En dat kan! Dat weten wij als geen ander. Wij helpen al jaren mensen om op een blijvende en gezonde manier van hun overgewicht af. Gewoon weer lekker in je vel!

Nu de lente is aangebroken is het ook tijd om je garderobe te verwisselen. De zon komt eraan! Het wordt dus weer tijd voor luchtige jurkjes, blote benen en korte mouwen. Heb jij al gecheckt of je alles nog past? Want welke keuze maak jij als dat niet zo is? Ga je dan een grotere maat shoppen? Of ga jij aan de slag om ervoor te zorgen dat je alle kleding van vorig jaar weer past?

Eigenlijk is dit het juiste moment om voor de tweede optie te kiezen. De lockdown is verlengd tot eind april, dus van trakterende collega’s, uitbundige verjaardagsfeestjes en onverwachte etentjes is nu geen sprake. De ideale situatie om zonder al te veel verleiding uit de startblokken te kunnen schieten. Stel je eens voor waar je over een maand kunt staan? Wat kun je in deze maand bereiken? Wat wíl je in deze maand bereiken?

Wij helpen je graag om deze doelen en dromen om te zetten in realiteit. Want geloof het of niet, in een maand tijd kunnen we prachtige resultaten boeken! Dat deden wij inmiddels al met meer dan 500 mensen door middel van ons effectieve drie-stappenplan. Met dit plan werken we snel toe naar jouw ideale gewicht en gaan we daarna aan de slag om te voorkomen dat het jojo-effect toeslaat. Dat doen we door je gedragspatronen onder de loep te nemen en te kijken waar we veranderingen kunnen aanbrengen, zodat je je mooie resultaat leert te behouden. Je oude gedrag is immers de reden dat je bent geworden hoe je niet wilde zijn. Zo bouwen we aan een nieuwe, gezonde lifestyle voor lichaam en geest. En natuurlijk houden we er rekening mee dat het leven af en toe ook leuk en gezellig moet zijn!
Wij zijn zelf ervaringsdeskundige. We weten dus precies hoe lastig het is om gewicht te verliezen, laat staan om die kilo’s er ook vanaf te houden. De juiste balans vinden is daarin van groot belang. En daar helpen wij je bij, 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Klink dit als iets waar je meer over wilt weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via vidavitaal.nl/gezondensnelweerlekkerinjevel of via 0645300470 om al je vragen te stellen.
Je mag natuurlijk ook direct een afspraak maken voor een intakegesprek in onze praktijken in Woerden, De Meern of Leidsche Rijn. Dat kan via deze link.

Foto gemaakt door: Wim van IJzendoorn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.