station_Terwijde_foto_hp_van_rietschoten

Steekpartij station Terwijde. Politie op zoek naar getuigen

Zondagmiddag was station Terwijde het decor voor een uit de hand gelopen ruzie waarbij vier mensen betrokken waren. De amokmakers hadden zich bewapend met messen en er is ook werkelijk op twee van hen ingestoken. De verwondingen waren ernstig genoeg om deze twee naar het ziekenhuis te laten vervoeren, maar dat verhinderde niet hun arrestatie.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van de steekpartij en roept daartoe getuigen op zich te melden. Een omstander zou filmmateriaal hebben, deze persoon wordt met klem gevraagd deze beelden met de politie te delen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.