Gewonden bij zware aanrijding tussen scooter en bestelbus_foto_112mediautrecht

Video: Gewonden bij zware aanrijding tussen scooter en bestelbus

Zaterdagavond zijn bij een zware aanrijding op de C.H. Letschertweg in De Meern tussen een bestelbus en scooterrijder zijn twee gewonden gevallen. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee met elkaar in botsing. De scooterrijder en bestelbus kwamen bij de oversteek met de Strijkviertel met elkaar in botsing. De scooter is door de klap meters verderop tot stilstand gekomen.

Er kwamen meerdere ambulances ter plaatse om de gewonden naar het ziekenhuis te vervoeren. De schade is groot. Aan de voorkant van de bestelbus zit een flinke barst in de voorruit en de weg ligt bezaaid met onderdelen van de scooter.

Hoeveel mensen er op de scooter zaten is nog niet bekend. De weg is volledig afgesloten. De VOA gaat samen met de politie onderzoek doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].