Weerbericht voor zondag 2 mei: Zon/wolken en een bui

Vandaag is er een afwisseling van zon/wolken en in de middag is er kans op een bui. Het wordt 9 graden bij een toenemende noordwestenwind. Vanavond en vannacht komen er naast wolken ook opklaringen. Het wordt minimaal 3 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind.

Maandag komen er opnieuw enkele buien voor, verder af en toe zon en enkele buien. Het wordt een graad of 12, daarbij staat er een matige west tot zuidwestenwind.

Dinsdag trekt een actief lagedrukgebied vanuit de Britse Eilanden richting de noordelijke Noordzee. Dit resulteert in een toename van de wind, waarbij het krachtig tot hard kan waaien uit het zuidwesten. In de middag komen er windstoten voor van mogelijk 90 km per uur! Verder is het wisselvallig met geregeld (stevige) buien. Het wordt maximaal een graad of 10.

De rest van de week blijft het wisselvallig, daarbij ligt het kwik rond de 12 graden

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.