Weerbericht voor donderdag 6 mei: Af en toe zon en een bui. Zondag 20+

Vandaag is het opnieuw wisselvallig en te koud voor de tijd van het jaar. Het gemiddelde ligt rond de 17 graden, maar het kwik komt niet hoger dan 10/11 graden. De zon schijnt af en toe, maar er komt ook bewolking en een bui voor. De wind is west tot zuidwest en is zwak hooguit matig. Vanavond en vannacht wolken en opklaringen. Het koelt bij weinig wind af tot een graad of 4.

Vrijdag opnieuw een enkele bui en af en toe zon. Maximaal een graad of 11, daarbij staat er een zwakke, later matige westenwind.

Zaterdag bewolking en vanuit het zuidwesten regen. Het wordt 12 graden, daarbij staat er een volle windkracht 4. Zondag wordt een warme dag. Het kwik stijgt naar 22 graden, daarbij schijnt de zon, maar er kan ook een bui voorkomen.

Na het weekend zakt het kwik weer wat, maar komt uit rond het gemiddelde van 16 graden. Het is wel wisselvallig met geregeld neerslag.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].