Proefrit-in-auto-loopt-vervelend-af-door-aanrijding-in-Leidsche-Rijn_3_foto_112mediautrecht

Proefrit loopt vervelend af door aanrijding

Woensdagmiddag is in Leidsche Rijn een proefrit niet goed afgelopen. De bestuurder die een proefrit in een Peugeot 207 aan het maken was, reed achteruit een parkeervak uit en zag daarbij een tegemoetkomende auto over het hoofd. De auto’s kwamen hierbij met elkaar in botsing. De aanrijding gebeurde rond 16.00 uur op de James Johnsonstraat.

Bij de aanrijding raakte niemand gewond. Wel raakten beide voertuigen fors beschadigd en moesten ze door een berger afgesleept worden. De bestuurder die de ongelukkige proefrit maakte baalde enorm. Of het tot een aankoop heeft geleid is niet bekend.

Proefrit-in-auto-loopt-vervelend-af-door-aanrijding-in-Leidsche-Rijn_3_foto_112mediautrecht
Foto:112MediaUtrecht
Proefrit-in-auto-loopt-vervelend-af-door-aanrijding-in-Leidsche-Rijn_3_foto_112mediautrecht
Foto:112MediaUtrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.