Weerbericht voor zaterdag 8 mei: Zomerse temperaturen in aantocht!

Vandaag is het bewolkt en vanuit het westen tot zuidwesten volgt er regen. Het wordt in de regen niet warmer dan 10/11 graden, daarbij staat er een matige zuidenwind. In de namiddag/avond droog en mogelijk nog zon. Het kwik loopt dan op tot een graad of 14. Vanavond en vannacht opklaringen en het koelt niet verder af tot een graad of 11.

Zondag in de ochtend enkele buien, mogelijk ook onweer. In de middag droog en geregeld zon. Het wordt 23/24 graden! Er staat een matige zuidenwind, Vanavond en vannacht enkele buien. Kouder dan een graad of 15 wordt het niet.

Maandag tot en met woensdag ook enkele buien, maar ook geregeld zon. Het wordt 15 tot 17 graden.

De temperaturen komen dan eindelijk rond normaal te liggen.

Ik wens u een fijne zaterdag!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].