Kavos Wijnbar

Op het terras bij Kavos Wijnbar

Maak kennis met de goedlachse Walandou Anastasiou, eigenaresse van Kavos Wijnbar. Dit Grieks Mediterraans restaurant in Leidsche Rijn Centrum is van dezelfde eigenaar als het bekende Oniro in Vleuterweide. Zij staan bekend om de ‘Griekse keuken met een moderne twist’.

“Wij zoeken altijd verrassende combinaties op met andere keukens. Denk aan onze Griekse sushi; overheerlijke sushirolls getopt met gyros en teriyaki-dressing. Inmiddels onmisbaar op onze menukaart. Wij zijn zo blij dat we in ieder geval weer open mogen met onze terras, zodat onze gasten weer lekker kunnen genieten van alle heerlijke nieuwe gerechten. We zitten de hele week al te wachten op mooi weer, maar lieve mensen… ook al laat de zon zich weinig zien, op terras is het altijd gezellig! Kleed je warm aan en kom vooral langs om het zelf te ervaren. Daarbij hebben we genoeg heerlijke drankjes in ons assortiment die je helpen op te warmen. Laten nu ook nog eens een van de grootste en meest ruim opgezette terrassen met uitzicht op de speelfonteinen van het Brusselplein hebben. Wat wil je nog meer?”, sluit Walandou lachend af.

Walandou en haar enthousiaste team staan klaar om je te ontvangen. Voor reserveringen kun je bellen via 030-307 4007 (of aan de deur ter plekke). Tip! Voor moederdag heeft Kavos een ‘Sweet Mommy Box’ Deze box is vanaf 2 personen telefonisch te bestellen. Wees er snel bij!

Bezoek de website winebarkavos.com

Kavos Wijnbar
Kavos Wijnbar
Kavos Wijnbar
Kavos Wijnbar
Kavos Wijnbar Lunch Kaart
Kavos Wijnbar Lunch Kaart

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven