Weerbericht voor maandag 24 mei: Geregeld buien, mogelijk met onweer.

Vandaag heeft de zon het moeilijk. De bewolking zal overheersen en er trekken geregeld (stevige) buien over de regio. In de middag kan er ook een klap onweer bij voorkomen. Het wordt maximaal 14, daarbij staat er een matige zuid tot zuidwestenwind. Vanavond en vannacht ook nog buien en dan afkoelend tot 7 graden.

Dinsdag zit er nog niet heel veel verbetering in het weer. Buien blijven het weerbeeld bepalen. Bij de buien opnieuw kans op onweer. Het wordt maximaal 14 graden, daarbij staat er een matige westenwind.

Woensdag ook nog een buiige dag, maar daarna geleidelijk droger en er komt meer ruimte voor de zon. Het kwik stijgt dan naar een graad of 17.

Weerspreuk van de dag: Plonst en duikelt eend en gans, is er voor regen een kans.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven