Gehuurde BMW en bestelbus vol lachgas flessen botsen in Utrecht_foto4_112mediautrecht

Gehuurde BMW en bestelbus vol lachgas flessen botsen in Utrecht

In de nacht van zondag op maandag zijn een personenauto en bestelbus met elkaar in botsing gekomen op De Heldinnenlaan in Utrecht. Het ongeluk gebeurde rond 01.20 uur op de kruising met de Annie RomeinHaghe. Vanwege de ernst van de melding en dat er veel omstanders aanwezig waren kwam de politie met meerdere eenheden ter plaatse.

Het opgeroepen ambulance personeel heeft alle betrokkenen gecontroleerd, niemand hoefde naar het ziekenhuis. In de gehuurde BMW lag een fles lachgas, deze is ter plekke leeg gemaakt door de politie en meegenomen. In de bestelbus zat een metalen kooi gebouwd met tientallen lachgas flessen (schatting 20/30 stuks), het zou gaan om een verkoper.

Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn door een berger afgesleept. Alle omstanders die niks met het ongeval te maken hadden werdeb door de politie weggestuurd. De exacte oorzaak van het ongeval is niet bekend.

Gehuurde BMW en bestelbus vol lachgas flessen botsen in Utrecht_foto2_112mediautrecht
Foto:112mediautrecht
Gehuurde BMW en bestelbus vol lachgas flessen botsen in Utrecht_foto3_112mediautrecht
Foto:112mediautrecht
Gehuurde BMW en bestelbus vol lachgas flessen botsen in Utrecht_foto1_112mediautrecht
Foto:112mediautrecht

Foto’s: 112MediaUtrecht

1 gedachte over “Gehuurde BMW en bestelbus vol lachgas flessen botsen in Utrecht”

  1. De politie mag die parkeerplaats daar wel eens aan gaan pakken. Het staat daar in de avond vol met tuig die aan de lachgas ballonnen zitten, waterpijpen roken en weet ik veel nog meer, het is daar een grote puinhoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven