Weerbericht voor dinsdag 25 mei: Enkele (stevige) buien, mogelijk onweer

Vandaag opnieuw een wisselvallige dag met geregeld (stevige) buien, daarbij kan ook onweer voorkomen. Het wordt maximaal 13 graden, daarbij staat er een matige westenwind. Vanavond en vannacht enkele buien. Het koelt af tot een graad of 7, daarbij staat er een matige west tot zuidwestenwind.

Woensdag ook nog buien, soms een beetje zon en een graad of 13. Donderdag nog een laatste bui, daarna droger en geleidelijk warmer. In het weekend wordt het bij geregeld zon 18 tot 20 graden. Het blijft dan ook droog.

Weerspreuk: Scheert de zwaluw over water en wegen, dan komt of blijft er wind en regen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.