Skeeleraar gewond na botsing met auto in Vleuten_1_foto_112mediautrecht

Skeeleraar gewond na botsing met auto in Vleuten

Maandagavond is een skeeleraar gewond geraakt nadat zij in kwam botsing met een auto in Vleuten. De aanrijding gebeurde omstreeks 21.00 uur op de Hindersteinlaan kruising met De Tol in Vleuten.

Vanwege de ernst van het letsel werd een traumahelikopter en twee ambulances opgeroepen. De vrouw die op skeelers reed is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. 

Opgeroepen traumahelikopter hoefde niet in actie te komen. Vanwege de aanrijding werd de weg volledig afgesloten. 

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een politiehelikopter heeft vanuit de lucht foto’s gemaakt en is daarna op een grasveld naast de Hindersteinlaan geland om deze over te dragen. De VOA is onderwerp om onderzoek te doen samen met de politie. 

De landing van de helikopter trok veel bekijks uit de buurt. 

politie helikopter vleuten
Foto:112mediautrecht

7 gedachten over “Skeeleraar gewond na botsing met auto in Vleuten”

  1. Het is niet de weg wat slachtoffers maakt maar de gebruikers ervan! De bestuurder van de VW Golf heeft het ongeluk veroorzaakt, niets meer niets minder.

   1. Helemaal gelijk. Als je ziet hoe hard sommigen het Lint overrijden. Maatregelen om dat te compenseren is verkeerd gedrag en beloning voor de overtreders. Automobilisten (zeer zeker ook vrachtwagens) zeer hard bestraffen !

 1. Zo te zien is het Hindesteinlaan x “Het Lint Vleuterwijde” en niet “Tol”. Wel vreemd dat iemand daar zijn auto onbeheerd had achtergelaten.

 2. Vorig jaar is mij hetzelfde overkomen, wel goed vanaf gekomen. Heb melding gemaakt bij gemeente. Hierbij de reactie van toen. Er is spoedig aanpassing noodzakelijk.

  Geachte mevrouw xxx,
  Onlangs heeft u een melding gemaakt over de oversteek op het Lint in Vleuten.

  Wat vervelend om te horen dat u bent aangereden op deze locatie. Hopelijk maakt u het goed en valt de schade mee.

  Deze situatie is bij ons bekend. Deze locatie staat bij ons op de planning om het verkeersveiliger te maken. We zijn momenteel aan het verkennen welke effectieve maatregelen we hier op deze locatie kunnen toepassen.

  Tot die tijd houden we deze situatie in de gaten. Alle input van bewoners verzamelen wij voor (mogelijke) verbetervoorstellen.

  Bedankt voor de melding en veel sterkte toegewenst!

  Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd,

  Met vriendelijke groet,

  Gemeente Utrecht
  Klantcontactcentrum

 3. Ik ben fietser en automobilist van die rotonde/kruising. Je ziet daar als automobilist ook vaak fietsers over het hoofd, dit zou veel overzichtelijker moeten kunnen! Het moet helaas eerst een x aantal keer fout gaan voordat er iets aan gedaan wordt. Er is zelfs al eens een dodelijk ongeluk geweest, schandalig dat ze niets doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].