Weerbericht voor dinsdag 1 juni: Zomers.

De eerste dag van Juni start zomers en zonnig. Het wordt overdag 23 of 24 graden, daarbij staat er een zwakke tot matige oostenwind. Vanavond nog lang aangenaam. Halverwege de avond ligt het kwik nog altijd op een graad of 17. Tegen de ochtend is het kwik gedaald tot een graad of 12, daarbij staat er een zwakke oostenwind.

Woensdag komt er wat meer hoge sluierbewolking opzetten. De zon zal daar nog weinig last van hebben. De eerste zomerse dag wordt vandaag behaald. Het wordt een graad of 26, daarbij staat er een zwakke zuidoostenwind.

Donderdag en vrijdag neemt de kans op buien toe en dan zakt het kwik weer naar een graad of 20.

Weerspreuk van de dag: Juni meer droog dan nat, vult goede wijn het vat.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].