Weerbericht voor vrijdag 4 juni: Perioden met zon en een enkele bui.

Vandaag komen er perioden met zon voor. Op een enkele bui na blijft het vandaag droog. Het kwik stijgt naar een graad of 25. Er staat een zwak windje uit het oosten. In de loop van de avond en nacht volgt er een gebied met buiige regen, daarbij is er ook kans op onweer. Het koelt bij een naar noord draaiende wind een graad of 17.

Zaterdag is het buiig. Er kan veel neerslag vallen. Mogelijk meer dan 20 mm. In de middag mogelijk droger en maxima van een graad of 18, daarbij draait de wind van noord naar noordwest en is meest matig. Zondag is het droog en komt de zon er af en toe bij. Het wordt maximaal 20 graden.


Advertentie:

Na het weekend blijft het droog en de zon komt er dan ook weer goed bij. Het wordt 20 tot 23 graden.

Weerspreuk van de dag: Juniweer meer droog dan nat, vult met goede wijn het vat.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.