Bestuurder_gevlucht_na_eenzijdig_ongeval_nooppunt_Oudenrijn_3_foto_112mediautrecht

Video: Bestuurder gevlucht (en aangehouden) na eenzijdig ongeval op knooppunt Oudenrijn

In de nacht van zaterdag op zondag is de bestuurder van een bestelbus op zijn kant beland na een eenzijdig ongeval op knooppunt Oudenrijn in Utrecht. Het ongeval vond plaats rond 01.30 uur in de verbindingslus van de A2 naar de A12 richting Den Haag.

De bestuurder van de bestelbus kwam door een nog onbekende oorzaak in de linkerberm terecht. Verbolgens knalde hij daarna hard tegen de rechter vangrail. Uiteindelijk kwam hij op zijn kant tot stilstand midden op de weg.

De bestuurder is na het ongeval op de vlucht geslagen. Hij zou via een sloot de bosschage in zijn gevlucht tussen de A12 en de C.H. Letschertweg. De politie zette het gebied af en heeft met meerdere eenheden en honden gezocht. Een politieagent van de Landelijke Eenheid is met een waterpak door de sloot en bosschage gaan zoeken een heeft daar een persoon aangetroffen. De man was drijfnat en is door ambulance personeel gecontroleerd. Hij is ter controle onder politie begeleiding naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie onderzoekt of de man ook de bestuurder was van het voertuig en of hij onder invloed reed.

De bestelwagen raakte zwaar beschadigd en is door een berger afgesleept. Ook de vangrail raakte zwaar beschadigd en is met spoed gerepareerd.

Vanwege het ongeval en herstel van de schade was de verbindingslus volledig afgesloten. Omstreeks 04:00 uur is het weer vrijgegeven. Meerdere automobilisten die de rode kruizen negeerden zijn door de politie bekeurd.

Bestuurder_gevlucht_na_eenzijdig_ongeval_nooppunt_Oudenrijn_3_foto_112mediautrecht
Foto: 112meidautrecht
Bestuurder_gevlucht_na_eenzijdig_ongeval_nooppunt_Oudenrijn_3_foto_112mediautrecht
Foto: 112meidautrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].