Weerbericht voor woensdag 16 juni: Zonnig, middag meer wolken.

Vandaag is het zonnig, maar in de middag komen er wel meer (stapel)wolken voor. Het wordt 28 tot 30 graden, daarbij staat er een zwakke oostenwind. In de avond komt de wind uit noordelijke richting. Vanavond en vannacht opklaringen en enkele wolken. Het koelt niet verder af dan en graad of 19. In woonwijken komt het kwik waarschijnlijk niet onder de 20 graden.

Donderdag is het warm met 29/30 graden, vanwege de hoge luchtvochtigheid voelt het echter benauwd aan. Verder is er een afwisseling van zon en bewolking. Er kunnen ook al een paar lokale buien voorkomen. In de nacht naar vrijdag komen er meerdere regen en/of onweersbuien. Het koelt niet verder af dan 18 graden.

Vrijdag wisselvallig met (onweers)buien. Het wordt bij een matige oostenwind maximaal 27 graden. Zaterdag ligt het kwik beduidend lager, maar wel aangenamer met een graad of 20, daarbij schijnt de zon af en toe.

Weerspreuk van de dag: Zo heet het is in juni, zo koud het is in december.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].