Utrechts theater

Maak kans op een jaar lang Utrechts theater

Stadsschouwburg Utrecht, Podium Hoge Woerd – Theater Kikker, Theater Utrecht, De Dansers en Het Filiaal theatermakers bundelen de krachten voor de landelijke campagne Theater. Mooier dan ooit. Ze bieden in dat kader een speciale winactie voor Utrechtse bewoners aan: win een jaar lang Utrechts theater. Dit om te vieren dat de theaters weer open zijn. Kom dus weer genieten van die magische momenten. Dat geroezemoes voor de voorstelling. De verwondering bij een theaterstuk, dat kolkende applaus. Dat ongrijpbare, dat je alleen live ervaart. Het kan weer! De Utrechtse podia staan klaar om je met open armen (en gepaste afstand) te ontvangen. Op vrijdagavond 18 juni om 20.00 uur klinkt er door het héle land de luidkeelse roep – middels diverse acties, muziek, theater, cabaret en anders – dat we blij zijn dat we weer open zijn. In Utrecht vieren we dat met deze speciale winactie.

Met de winactie kan het publiek een bezoek winnen voor twee personen aan vijf verschillende voorstellingen van Utrechtse gezelschappen in elk van de deelnemende podia in de periode september 2021 tot juni 2022, als startschot voor een jaar lang theater!

Wat moet je ervoor doen?

Ga naar deze link en raad welke foto bij welk theater/podium hoort en stuur de juiste antwoorden voor 2 juli in. De prijs, bestaande uit 5 x 2 vrijkaarten voor 1 persoon, wordt verloot onder de juiste inzendingen. In de week van 5 juli wordt de winnaar bekendgemaakt.

Theater. Mooier dan ooit.

Eind april vond bij OP1 de lancering plaats van de landelijke campagne ‘Theater. Mooier dan ooit’, een initiatief van Nationaal Theaterfonds. Albert Verlinde gaf het startsein voor de grootste gezamenlijke campagne voor de culturele sector die Nederland ooit heeft gekend. De podia, de gezelschappen, de musea, meer dan 750 partijen haakten aan. Met dit project telden wij, de (theater)makers, de mensen voor en achter de schermen en het publiek, op een speciale manier af naar het moment dat alle theaters, poppodia, festivals, musea, opleidingen en de rest weer open mochten. Op vrijdag 18 juni om 20.00 uur vieren we gezamenlijk dat we weer open zijn en roepen we dat luidkeels van de daken. Claudia de Breij schreef speciaal voor deze gelegenheid het lied Mooier dan ooit. Tineke Schouten, Nyassa Alberta uit TINA- De Tina Turner musical, contrabassist Dominic Seldis, zanger/multi-instrumentalist Diederick Ensink en muzikanten van de philharmonie zuidnederland vertolken het nummer. Zie ook mooierdanooit.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.