Digitale_Bruisplekken_Vleuten-De_Meern

De inloopspreekuren Digitale Bruisplekken gaan weer van start in Vleuten en De Meern

Ook deze zomer kunnen inwoners van Vleuten-De Meern terecht bij een zogenaamde Digitale Bruisplek. Iedere maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur zijn bewoners meer dan welkom in Buurtcentrum De Schakel, Schoolstraat 11 te Vleuten,  met vragen over gebruik van computer, tablet of smartphone. Maar ook om geholpen te worden bij het oplossen van problemen met deze apparatuur. De inloopspreekuren worden bemenst door vrijwilligers die de tijd nemen om uw vragen te beantwoorden. U kunt uw laptop, tablet (iPad of Android) of smartphone uiteraard meenemen.
Aan het bezoeken van een inloopspreekuur zijn geen kosten verbonden.  

Er zijn gedurende het jaar ook Digitale Bruisplekken in Buurtcentrum De Schalm, Oranjelaan 10 De Meern, op de woensdagen van 10.00 tot 12.00 uur.

Cursussen 

Drie keer per jaar kunt u zich inschrijven voor één van de computercursussen in één van de volgende Buurtcentra: De Schakel, De Pijler, De Weide Wereld, De Schalm en Hof ‘t Spoor. Het betreft zowel cursussen voor beginners als voor vervolgcursussen. De eerstvolgende cursusperiode start eind september a.s. Aanmelden kan via e-mailadres: [email protected] of u kunt contact opnemen met Marcel Vos : 06 13108085 of met Yvonne den Ouden: 06 43050919.

Een van de cursuscoördinatoren zal telefonisch contact met u opnemen voor een intakegesprek om samen te kijken welke cursus het beste bij u past. De cursussen zelf worden gegeven door goed opgeleide vrijwilligers met kennis van zaken. Op die manier worden de kosten voor u laag gehouden; voor een volledige cursus van 10 lessen betaalt u € 25,00 en € 15,00 als bijdrage voor het cursusboek.

Tijdens een inloopspreekuur kunt u ook informatie krijgen over de verschillende cursussen en kunt u zich daar desgewenst ook voor inschrijven. 

De Digitale Bruisplekken en de computercursussen worden actief ondersteunt door DOCK, DIgiwijs 3.0 en de betrokken buurtcentra.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].