Vrijwilligersorganisatie WIL doet donatie aan Bakkerij Abrona_vlnr_leon_jeroen_joy_karen

Vrijwilligersorganisatie WIL doet donatie aan Bakkerij Abrona

Op 24 juni heeft WIL (Wil in je buurt), een vrijwilligersorganisatie in Vleuten-De Meern, een donatie van 750 euro gedaan aan bedrijfsleider Jeroen Rietsnijder van Brazzerie & Bakkerij Abrona. Deze donatie is afkomstig van de klussendienst van WIL.

Tijdens het overhandigen van de cheque vertelde Jeroen Rietsnijder dat deze donatie direct kan worden gebruikt voor het vormgeven en inrichten van de bakkerswinkel in Brazzerie & Bakkerij Abrona. Zonder deze donatie was de realisering hiervan nu niet gelukt. Bewoners kunnen vers gebakken brood bestellen bij deze bakkerswinkel (030-6668867 of [email protected]).

Over Brazzerie Abrona en WIL

Bij Brazzerie Abrona werken deelnemers met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Zij doen ervaring op via een werk- en leertraject met allerlei vaardigheden van het horecavak.
Brazzerie Abrona biedt bewoners de mogelijkheid een drankje met gebak, een borrel, lunch of diner eventueel te genieten buiten op het ruime terras, waar aansluitend een speeltuin is voor de kleine consumenten.
Brazzerie & Bakkerij Abrona is gevestigd aan Haarlerberg 56C in de wijk Veldhuizen.
Bij WIL werken ongeveer 100 vrijwilligers die burenhulp-diensten verlenen en daarnaast de bewoners van Vleuten-De Meern wegwijs maken in hun wijk.

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven