Monique van Just You Juwelier | Foto: Martijn Sierhuis

HIP Juweliers gaat voortaan door als Just You Juwelier

HIP Juweliers in Leidsche Rijn Centrum gaat per 1 juli 2021 verder onder de naam Just You Juwelier. Daarmee gaat eigenaresse Monique een volgende fase in met haar mooie zaak aan de Wenenpromenade. “Met de nieuwe naam ‘Just You’ onderstrepen we het feit dat bij ons de klant centraal staat. De laagdrempeligheid, de garanties van eerdere aankopen, cadeaubonnen en de service blijft hetzelfde. Zo ook de vertrouwde gezichten in de zaak. Alleen gaan we nu op eigen kracht verder en kunnen we ons assortiment nog beter afstemmen op de wensen van onze klanten. Dat geeft ontzettend veel energie!”

Afgelopen jaren heeft Monique iets moois met haar zaak opgebouwd: “Ik kom uit een echte ondernemersfamilie en wist eigenlijk altijd al dat ik ooit iets voor mijzelf zou beginnen. Met het openen van de deuren van mijn eigen juwelierszaak in Leidsche Rijn Centrum kwam een droom uit. Iedereen was hier destijds nieuw, zowel mijn collega ondernemers als de nieuwe bewoners van Leidsche Rijn Centrum. Je voelt je daardoor enorm verbonden met elkaar en je wilt er echt samen iets van maken. In die drie jaar tijd zie je het winkelgebied letterlijk opbloeien; van de bomen die tot bloei komen tot pleinen die steeds levendiger worden. Dat is heel bijzonder om mee te maken.”

“Wat mijn vak leuk maakt is dat sieraden heel persoonlijk zijn en altijd wel een verhaal hebben. Je koppelt het aan een persoon of een moment waarop je het hebt gekregen. Het symboliseert de liefde en het geluk wat je met elkaar deelt. Het mooiste vind ik dan ook om samen met onze klanten uit te vogelen wat bij hen past. Bij ons is daar het helemaal prima als je gewoon even advies wil of komt rondkijken. Je bent van harte welkom!”

Tip! Monique en haar team maken het eerste weekend een feestje van de naamswijziging: iedere klant ontvangt bij aankoop van € 25,00 of meer een leuke goodie-bag. Daarnaast verloten zij onder alle klanten die een bedrag van € 50 of meer besteden 2 sets armbanden. Zij geven een set van 2 armbandjes van Just Franky voor dames/meiden weg en een set van 2 armbanden van Aze voor heren/jongens. Deze sets zijn bedoeld om samen te dragen met je meest dierbaren.

Je vindt Just You Juwelier aan de Wenenpromenade 63 in Leidsche Rijn Centrum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].