OBS De Klimroos

OBS De Klimroos verhuist naar Langerakbaan

Obs De Klimroos in Parkwijk Leidsche Rijn verhuist halverwege 2022 naar het dan compleet gerenoveerde schoolgebouw aan de Langerakbaan 231. Het gebouw past straks perfect bij het uitstekende onderwijs van deze openbare school in Parkwijk. De verhuizing is nodig, omdat het huidige schoolgebouw te klein wordt voor het toenemende aantal leerlingen op die locatie.

Eigen plek

De Klimroos heeft straks na de zomervakantie van 2022 zijn eigen plek en ruimte om nog te groeien. Ook op de Langerakbaan 231 blijft deze openbare basisschool de vertrouwde, kleinschalige en liefdevolle school, maar dan in een prachtig nieuwe setting! 

Ruimte voor wereldwijs onderwijs

De verhuizing biedt De Klimroos prachtige kansen, want het gebouw, het interieur en het plein worden volledig gerenoveerd. Het nieuwe pand sluit daarmee aan bij de missie van deze fijne openbare basisschool: kinderen met kwaliteitsonderwijs stimuleren om levenslang te leren voor een wereld zonder grenzen. Vanuit het unieke onderwijsconcept leidt De Klimroos leerlingen op tot internationaal denkende, voelende en handelende burgers. 

Aanleiding

Sinds medio 2018 deelt De Klimroos het gebouw met basisschool Al Arqam. Deze locatie biedt te weinig plaats voor beide scholen. In samenspraak met de gemeente is ervoor gekozen om De Klimroos voort te zetten op een andere locatie: het schoolgebouw aan de Langerakbaan 231.

Over obs De Klimroos

Obs De Klimroos in Parkwijk (Utrecht Leidsche Rijn) is de eerste basisschool in Nederland die een lesprogramma ontwikkelt vanuit een internationale visie, geïnspireerd op het gedachtegoed van de Australische hoogleraar Kath Murdoch. In ons onderwijs van hoge kwaliteit staan de leerkwaliteiten en een wereldwijze mindset centraal. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].