kinderen_timmeren_knutselen_activiteiten

Zandhappen. Zomerse kinderactiviteiten van Brede School Het Zand

Van dinsdag 20 tot en met donderdag 22 juli organiseert Brede School Het Zand ‘Zandhappen’, gratis vakantieactiviteiten voor kinderen van 2 t/m 12 jaar in Buurttuin Johanniterveld.

Volgende week start de vakantie en veel gezinnen zullen de zomer thuis doorbrengen. Wie op zoek is naar leuke activiteiten in de buurt kan terecht bij Zandhappen van Brede School Het Zand. Samen met DOCK en Cultuur19 is er een afwisselend, creatief, sportief en muzikaal programma samengesteld.

Iedere dag zijn er verschillende activiteiten te doen. Op het programma staat onder andere: Het Afhaalverhaal en het Reizend Laboratorium van de Bibliotheek, Klei- en Gipsatelier, Timmeratelier en Drukke Werkplaats van Wunderle, Muziek en Djembé spelen met Jeroen Schipper en Zimihc,
Graffity-Art met Tomas Sabatello, SportMix in het park met SportUtrecht, activiteiten bij de Schaapskooi Park Groot Zandveld en De Maakplaats Insectenhotel van Cultuur19. Voor de kleintjes staat er een modderkeuken en iedere dag zijn er spelletjes als schaken, tafeltennis, sjoelen en schilderen mogelijk.

Zandhappen vindt van 10.00-12.00 en van 13.00-15.00 uur plaats in Buurttuin Johanniterveld (Vogelvlinderweg 50, 3544 NJ Utrecht). Ouders en kinderen zijn welkom en vrij om te komen en gaan wanneer zij willen. De RIVM-richtlijnen rondom Covid-19 worden gevolgd.
Entree is gratis. Ook bij slecht weer gaat het programma door, dan trekken wij bij Brede School Het Zand naar binnen, Pauwoogvlinder 20.
Met dank aan een bijdrage uit het Initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht. Meer informatie is te vinden op www.cultuur19.nl en bredeschoolutrecht.nl/het-zand/zandhappen

zomerse kinderactiviteiten Brede School schilderen creatief tekenen | Foto: Frank Peek
Foto: Frank Peek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.