Pizza di Tres van de Pizzabakkers | Foto: Martijn Sierhuis

Niet zomaar een pizza

De Pizzabakkers Leidsche Rijn ken je misschien al: Het leuke restaurant aan het Brusselplein in Leidsche Rijn Centrum waar je pizza uit de houtoven kan eten en een heerlijk glas prosecco kan drinken. De pizza’s worden daar gemaakt in Romeinse stijl met zo’n dunne knapperige bodem. Toen wij hoorden over de samenwerking tussen De Pizzabakkers en toprestaurant Tres uit Rotterdam, konden we niet wachten om de nieuwe ‘Pizza di Tres’ te proeven.

De bekende chef Michael van der Kroft, eigenaar van restaurant Tres, werkte twaalf jaar geleden in de keuken van De Pizzabakkers Haarlemmerdijk. Na al die jaren kruisten hun paden weer en hebben ze iets nieuws gemaakt: Pizza di Tres, een culinaire pizza met ingrediënten van Nederlandse bodem en Italiaanse smaken. Zo is de pizza belegd met mozzarella, tijm, Parmezaanse kaas, gele tomaatjes, ’nduja, rucola en Lardo di Conca (rugspek van de varken, gekruid in marmeren bakken).

Het goede nieuws is dat de hele maand juli deze speciale pizza op het menu staat bij de pizzabakkers in Leidsche Rijn Centrum en jij ‘m kan proeven! Wij vonden de Pizza di Tres in ieder geval verrukkelijk!

prosecco bij de Pizzabakkers | Foto: Martijn Sierhuis
prosecco bij de Pizzabakkers | Foto: Martijn Sierhuis

1 gedachte over “Niet zomaar een pizza”

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven