kinderboekenmarkt_brede_school_het_zand_foto_Frank_Peek

Gezocht bruikbare (tweede-hands) kinderboeken voor de jaarlijkse kinderboekenmarkt

Bent je thuis aan het opruimen? Bewaar dan nog even de kinderboeken die je mogelijk weg wilt doen. De school is er blij mee want tijdens de jaarlijkse Kinderboekenweek houdt Brede School Het Zand een Kinderboekenfeest. Tijdens het Kinderboekenfeest kunnen kinderen en ouders struinen tussen tweedehands-kinderboeken zodat alle kinderen blij naar huis gaan met een kinderboek.

Naast de tweedehands kinderboeken worden er tal van andere activiteiten georganiseerd die in het teken staan van het thema van de landelijke Kinderboekenweek 2021: ‘Worden wat je wil’ waarbij kinderen alvast kunnen dromen over beroepen die ze willen worden. De Kinderboekenweek 2021 is van 6 tot en met 17 oktober.

Wij zijn hop zoek naar kinderboeken in alle soorten en maten, veel of weinig gelezen, die achterin de kast of onderop een stapel liggen, maar nog wel mooi en van deze tijd zijn!
Dus, mocht u aan het opruimen zijn en geschikte kinderboeken hebben, stuur een berichtje, met vermelding van emailadres en telefoonnummer, naar h.bruinsma@bredeschoolhetzand.nl. Er wordt dan na de zomervakantie contact opgenomen om een afspraak voor het afgeven of ophalen van de boeken te maken.

Het Kinderboekenfeest is een initiatief van de ouders van Brede School Het Zand en wordt georganiseerd in samenwerking met Montessorischool Arcade, OBS Het Zand, Saartje Kinderopvang, DOCK en Cultuur19.

Brede School Het Zand is gevestigd aan de Pauwoogvlinder 20, Utrecht.

Voor overige activiteiten in de Brede School: www.bredeschoolutrecht.nl/hetzand

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.