KLUB19 zoekt jonge muzikanten voor jamsessies

KLUB19, het jongerenprogramma van Cultuur19, organiseert de hele zomervakantie activiteiten voor jongeren (12-19 jaar) in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern.

KLUB19 organiseert ieder jaar de Grote Prijs van Leidsche Rijn, bandwedstrijd voor jongeren. In het afgelopen jaar hebben veel bands niet samen kunnen oefenen. Hoog tijd om elkaar weer te ontmoeten en samen muziek te maken. Voor jonge muzikanten (12-19 jaar) worden op 10 aug, 24 aug en 7 sept van 15.00 tot 18.00 uur jamsessies georganiseerd in Azotod (Meerndijk 126, De Meern). Ervaring in een band of op een podium is niet nodig en ook individuele muzikanten zijn juist van harte welkom om andere muzikale jongeren te ontmoeten. Wie weet ontstaan uit de jamsessies nieuwe bands voor de Grote Prijs van Leidsche Rijn, die in oktober weer van start gaat. Deelname is gratis en aanmelden kan via dm @KLUB19 op instagram of per mail via boris@klub19.nl

Meer informatie op www.klub19.nl en KLUB19 op Instagram.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.