azotod_muziekpodium_de_meern

Luistermuziek in Azotod met 1,5 Meter Sessies

In augustus start Azotod een serie akoestische concerten van Utrechtse bands op 1,5 meter afstand. Zo start het muziekpodium van Leidsche Rijn het nieuwe seizoen al vroeg en biedt thuisblijvers een voorproef van wat komen gaat. Telkens om 15.30 en 19.30 uur worden bezoekers ontvangen in een sfeervolle huiskamer met bediening aan tafel. Op 14 augustus treedt Emily’s Heartache twee keer op voor beperkt publiek en op 5 september geldt hetzelfde voor NinaLynn en haar band.

Emily’s Heartache is een band met Dirk Vermeij, Arthur Bont en Nico Heijligers. Ze spelen zowel bekende rock covers eigen werk. Deze doorgewinterde muzikanten staan garant voor een steengoede avond vol rock!

NinaLynn is een 22 jarige Americana-pop singer-songwriter geïnspireerd door Emmylou Harris, Taylor Swift, Norah Jones en Eva Cassidy, die luisteraars betovert met hartverwarmende eigen composities en een stem die je tot diep in je ziel raakt. In februari 2021 is haar eerste album uitgekomen, genaamd ‘Hummingbird’.

Kaarten voor de 1,5 Meter Sessie zijn gratis te reserveren via www.Azotod.nl. Op de dag zelf wordt gevraagd voor vrijwillige bijdrage om dit programma te steunen.

In het nieuwe seizoen verzorgt Azotod maandelijks 1,5 Meter Sessies met bands uit de stad, de regio en het land. Daarnaast zullen, zodra het mogelijk is weer aanstormende en gevestigde Utrechtse bands het podium betreden. Natuurlijk staan ook dansavonden als Het foute Uur van Q-Music, Slapen Kan Altijd Nog en Dance Classics met Ben Liebrand en Utrechtse DJ’s weer op het programma. Samen met de collega’s in de popsector zullen verrassende bands het podium van Azotod beklimmen en Cultuur19 draagt via de Leidsche Rijn Connectie bij met programma’s voor jong en wat ouder.

Azotod biedt graag ruimte aan anderen. Bands uit stad en regio, organisatoren van publieksevents of voor zakelijke en familie events heeft Azotod goede voorzieningen. Zo bouwt Azotod samen met de stad aan een gevarieerd programma en draagt bij aan haar eigen bestaanszekerheid.

Zo kruipt Azotod uit een diep dal door de Coronacrisis te gebruiken om nieuwe samenwerking aan te gaan, verder orde op zaken te stellen en projecten met anderen te ontwikkelen. Azotod geeft hiermee gevolg aan de uitkomsten van een onderzoek naar Azotod dat zowel aan Azotod als aan gemeente Utrecht aanbevelingen doet. Azotod maakt in sneltreinvaart een transitie door en maakt daarmee haar bestaansrecht waar. Zo presenteert Azotod deze zomer haar toekomstplannen aan gemeente Utrecht zodat ook deze de aanbevelingen uit het onderzoek gestalte kan geven. Want na tien jaar zonder een cent subsidie verdienen Azotod en popmuziek in Leidsche Rijn een eerlijke kans.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.