Weerbericht voor het weekend van 24 en 25 juli: Zon en buien

Vandaag start de dag met zon, maar gaandeweg de dag neemt de hoge en later ook middelbare bewolking toe. De verwachting is dat in de namiddag de kans op een bui met onweer vanuit het zuiden toeneemt. Lastige aan de situatie is om nu al te verwachten hoe laat en of het wel komt tot neerslag. Hou de verwachting en buienradar morgen in de gaten. Het wordt een graad of 24, daarbij staat er een zwakke tot matige oostenwind. Vanavond en vannacht is er nog steeds kans op een (onweers)bui. Het koelt af tot een graad of 14.

Zondag is het eerst droog met perioden met zon, maar in de middag kunnen er enkele buien ontstaan, mogelijk onweer. Het wordt opnieuw een graad of 24, daarbij staat er een zwakke tot soms matige zuidenwind.

Maandag opnieuw (stevige) buien, mogelijk met onweer. In de middag komt de zon er dan weer bij. Het wordt bij een matige zuidwestenwind een graad of 21.

Na maandag blijvend wisselvallig. Temperatuur stijgt dan naar een graad of 23.

Weerspreuk van de dag: Juli broeierige dagen, wordt gevolgd door donderslagen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.