Boeken en bibliotheek

Bibliotheek Vleuterweide wegens verbouwing gesloten van 28 juli tot en met 8 augustus

Bibliotheek Vleuterweide is gesloten van woensdag 28 juli tot en met zondag 8 augustus. In deze periode gaat de indeling van het gebouw veranderen. De bieb gaat in zijn geheel naar de begane grond en de hal. Het Amadeus Lyceum verhuist naar de eerste verdieping. 

Lenen en bezoeken
Bezoekers kunnen in de tussentijd terecht in alle andere 12 bibliotheken in Utrecht. De dichtstbijzijnde vestigingen zijn Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum, Vleuten en de Meern. Op bibliotheekutrecht.nl/vestigingen vind je alle openingstijden.

Inleveren
De inleverdatum van boeken die geleend zijn in Bibliotheek Vleuterweide wordt aangepast. In Mijn menu vind je de exacte inleverdatum. Boeken inleveren kan van 28 juli ten met 8 augustus ook in alle andere bibliotheken in Utrecht.

Reserveren
Gereserveerde materialen kun je tijdens de verbouwing ophalen via de personeelsingang van Bibliotheek Vleuterweide. Of vanaf maandag 9 augustus weer gewoon in de bieb. Reserveringen blijven staan tot en met maandag 16 augustus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.