mud_race_modder_kinderen_spelen_natuur

Ruim 4,5 duizend euro opgehaald voor Prinses Máxima Centrum met Mud Race

Als je zieke kinderen wilt helpen, kan je niet aanmodderen, dus kwamen de BSO-locaties van KOKO Kinderopvang in Vleuten – De Meern in actie voor het Prinses Máxima Centrum. Tijdens de Modderdag op 29 juni haalden de kinderen geld op door vies te worden: ze liepen een sponsor-Mud Race.

Maar liefst €4578,65 opgehaald
Voor een vast bedrag of per rondje, konden de BSO-kinderen (vanaf 7 jaar) worden gesponsord. Vervolgens kropen, renden en klommen kinderen van zes locaties op 29 juni door de modder op hun BSO. “Met veel plezier op jacht naar een mooi bedrag voor het Prinses Máxima Centrum. En dat is gelukt!”, zegt Lucinda. ”Of het nu is om er onderzoek mee te doen of te investeren in een mooie onbezorgde dag voor de zieke kinderen. Het bedrag komt goed terecht!” Op dinsdag 27 juli werd het mooie bedrag digitaal overhandigd aan het Prinses Máxima Centrum.

Het Prinses Máxima Centrum
Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht zet zich in voor kinderen met kanker. “Vaak hebben deze kinderen dezelfde leeftijd, als de kinderen op onze buitenschoolse opvang (BSO)”, zegt Lucinda Koolhof, locatiemanager bij KOKO Kinderopvang. “Wij vinden het daarom mooi om ons in te zetten voor kinderen die zo hard zorg nodig hebben!”

gel_dopgehaald_voor_Prinses_Maxima_Centrum_met_Mud_Race

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.