Podcast Ansicht

Verhalenwedstrijd weer van start: stuur je verhaal in over de toekomst van de stad!

Podcast Ansicht is een serie podcasts van stadslab RAUM over de toekomst van de stad. In korte verhalen nemen jonge schrijvers je mee naar de toekomst van ons stadsleven. Ook jij wordt – als aankomend schrijftalent – uitgenodigd een bijdrage te leveren aan de verhalen over de toekomst van de stad! Bijdragen kunnen ingezonden worden t/m 10 september. De winnaar krijgt een boekenbon en het ingezonden verhaal wordt gepubliceerd in de krant en op de website van stadslab RAUM.

Fictieve verhalen over de stad van de toekomst

Podcast Ansicht is een serie podcastverhalen van stadslab RAUM. Deze podcasts staan helemaal in het teken van de openbare ruimte in de stad van de toekomst. De podcasts worden gemaakt door jonge, literaire schrijvers die je in hun verhalen meenemen naar een fictieve stad in het jaar 2050. De verschillende afleveringen zijn te beluisteren via raumutrecht.nl/podcastansicht of via je favoriete podcast platform. Onderdeel van deze podcastserie is een Utrechtse verhalenwedstrijd die jonge schrijvers de kans op een podium in de stad.

Bedenk zelf een verhaal over de stad van de toekomst

Hoe ziet de openbare ruimte van de toekomst eruit? Bestaan er dan nog plekken waar je lekker kunt chillen of je vervelen? Zien onze pleinen en parken er net zo uit als nu of wordt de openbare ruimte een spannend terrein vol verrassingen en uitdagingen? Wat mag er wel en wat mag er niet? Wat speelt er zich af? Jij bedenkt het!

Hoe werkt het?

Schrijf mee en vertel in maximaal twee A4-tjes hoe volgens jou de stad van de toekomst eruit ziet. Schrijf zo creatief mogelijk, laat je fantasie het werk doen, niets is te gek. Stuur je verhaal voor 29 augustus naar info@raumutrecht.nl onder vermelding van ‘Verhalenwedstrijd’. Uit alle inzendingen kiezen we een winnaar. Je krijgt uiterlijk 10 september bericht.

Win, win, win:

– Een boekenbon ter waarde van €50
– Het winnende verhaal wordt gepubliceerd in de lokale krant
– Een selectie van verhalen wordt gepubliceerd op de website van RAUM

Lees hier meer over Podcast Ansicht seizoen 3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.