Exclusief tuinconcert door Sjors van der Panne in de Vlinderhof groot succes

Op vrijdag 13 augustus gaf Sjors van der Panne een exclusief tuinconcert in de Vlinderhof. Na optredens in o.a. het Concertgebouw verzorgde hij enkele intieme kleine tuinconcerten in heel Nederland, waaronder in de Vlinderhof.

Ontroeren, troosten, blij maken

Met een zijn herkenbare krachtige stem zingt Sjors van der Panne een nieuw eigen repertoire en bekende liedjes van de lage landen (van Ramses Shaffy tot Frank Boeijen) in een eigentijds jasje. In 2008 won hij de publieksprijs tijdens het Concours de la Chanson. Met zijn tweede plaats bij The Voice of Holland brak hij in 2014 door bij het bredere publiek. Bij het Vlinderhof-concert wist hij iedereen met de gevoelige snaar te raken . Samen met zijn vaste musici Hubert-Jan Horrocks (toetsen) en Janos Koolen (gitaar, klarinet, accordeon) bezorgde hij iedereen een magische avond met een lach en een traan.

Voor herhaling vatbaar

Dit exclusieve tuinconcert werd mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten. Door het intieme karakter was het concert voor maximaal 50 mensen en een mum van tijd uitverkocht. Gezien de lange reservelijst is dit concert wel voor herhaling vatbaar. Hou daarvoor de nieuwsbrief van de Vlinderhof in de gaten. Ook Sjors genoot zichtbaar en gaf aan graag terug te willen komen op dit “prachtige buitenpodium”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].